Meditation teacher: Beja Pingnet

Beja Pingnet

Schoten, Flanders, Belgium

Beja heeft jarenlange ervaring als trainer in de bedrijfswereld, het hoger onderwijs en de zorgsector. Ze is master in de natuurkunde en volgde meerdere langdurige opleidingen over persoongerichte en relationele thema’s. Ze werkt als zelfstandige psychotherapeute en geeft cursus ‘draag zorg voor ...

more

Beja heeft jarenlange ervaring als trainer in de bedrijfswereld, het hoger onderwijs en de zorgsector. Ze is master in de natuurkunde en volgde meerdere langdurige opleidingen over persoongerichte en relationele thema’s. Ze werkt als zelfstandige psychotherapeute en geeft cursus ‘draag zorg voor jezelf’ en ‘Omgaan met emoties’ aan mensen met een chronische ziekte bij Ziekenzorg, CM in gans Vlaanderen. Vooral de kracht van de eenvoud en de diepgang van Mindfulness spreken haar aan. Beja heeft een tiental jaar ervaring met meditatie aan de School voor Zijnsoriëntatie bij Hans Knibbe in Utrecht.

4.36k

Plays

1.75k

Meditators

1.7k

Hours

14 Tracks
LIVESTREAM · Beja Pingnet
Meditations by Beja Pingnet

14 Tracks

Meditation name: Grenzen
Grenzen · 53:44
586 plays · Beja Pingnet
Meditation name: Gedachten en Emoties
Gedachten en Emoties · 22:30
408 plays · Beja Pingnet
Meditation name: Meermeditatie
Meermeditatie · 18:43
231 plays · Beja Pingnet
Meditation name: Keuzeloos Gewaarzijn
Keuzeloos Gewaarzijn · 26:57
706 plays · Beja Pingnet
Meditation name: Ademfocus
Ademfocus · 19:41
396 plays · Beja Pingnet

Download our free app to follow Beja Pingnet

Home to more than 5,500,000 meditators, Insight Timer is rated as the top free meditation app on the Android and IOS stores.