Meditation teacher: Hanna Horner

Hanna Horner

Calgary, AB, Canada

Under två decennier har jag letat både högt och lågt efter inre frid, lycka och hälsa. Detta sökande har lett mig till att överge min tidigare övertygelse att enbart vetenskap, “vanliga” mediciner och en konventionell livsstil hade svaren jag sökte. Jag har istället lärt mig om läkande örter, hy...

more

Under två decennier har jag letat både högt och lågt efter inre frid, lycka och hälsa. Detta sökande har lett mig till att överge min tidigare övertygelse att enbart vetenskap, “vanliga” mediciner och en konventionell livsstil hade svaren jag sökte. Jag har istället lärt mig om läkande örter, hypnosterapi, Reiki, NLP, lösningsinriktad coaching, yoga, fitness, primal health, aromaterapi, En Kurs I Mirakler och otroligt många andra alternativa vägar till att må allra, allra bäst.

En sak är säker:
Du har redan ALLA de inre resurserna du behöver för att leva ett liv du älskar.

Jag arbetar som wellness coach och erbjuder online kurser för den som vill känna sig piggare, gladare och mer nöjd med livet!

9.03k

Plays

2.87k

Meditators

1.5k

Hours

4 Tracks
LIVESTREAM · Hanna Horner
Meditations by Hanna Horner

4 Tracks

Download our free app to follow Hanna Horner

Home to more than 6,100,000 meditators, Insight Timer is rated as the top free meditation app on the Android and IOS stores.