Het is Women’s Equality Day!

Meer dan de helft van ons bedrijf bestaat nu uit vrouwen! Velen van hen bekleden ook onze hoogste functies. We zullen hier enkele van hun verhalen delen. We hopen dat ze jou net zo inspireren als dat ze dat voor ons doen.
Insight Timer is the top free meditation app on iOS and Android.
Insight Timer is the top free meditation app on iOS and Android.

Om Women’s Equality Day (26 augustus) te vieren, willen we een belangrijke mijlpaal met je delen; meer dan de helft van ons bedrijf bestaat nu uit vrouwen!

Velen van hen bekleden ook onze hoogste functies. Ze leiden onze productteams, onze financiële zaken, onze communicatie, onze partnerschappen, ons bedrijfsplatform en onze HR. Ze bouwen onze marktplaats, organiseren teams, ondersteunen docenten, helpen klanten en schrijven code. En ze komen uit Australië, Brazilië, China, Griekenland, India, Nederland, de Filippijnen, Rusland, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje en de Verenigde Staten.

Zonder hen zou Insight Timer vandaag de dag niet meer bestaan. We zijn zo trots dat meer dan de helft van het team bij Insight Timer uit vrouwen bestaat. We hopen dat je het leuk vond om een ​​aantal van hen de afgelopen twee weken te ontmoeten. We hopen dat ze jou net zo inspireren als dat ze ons inspireren.

Het initiatief was zo populair onder ons team dat we hebben besloten om de komende maanden door te gaan met het plaatsen van verhalen. Women’s Equality Day zou elke dag moeten zijn.

Om de officiële dag vandaag te vieren, hebben de vrouwen van Insight Timer besloten om $ 20.000 te doneren aan drie goede doelen die hen na aan het hart liggen. Veronica, onze Head of Publishing, zal nauw samenwerken met mensen uit haar geboorteplaats in Caracas om onderwijs en kansarme meisjes te ondersteunen. Hetal, die ons Indiase kantoor runt, zal hetzelfde doen in haar lokale stad Surat, India. En Celine, uit de Filipijnen, zal haar donatie voor hetzelfde doel uitdelen. We houden je op de hoogte van hun vorderingen.

Er zijn vele miljoenen meisjes over de hele wereld die hulp nodig hebben. Deze donatie is onze kleine manier om slechts enkelen van hen te steunen, terwijl we de vele krachtige verhalen erkennen van vrouwen die bij Insight Timer werken. Vandaag zullen drie van hen iets kunnen teruggeven aan hun lokale communities.

Meditation. Free.
Always.