Circles en Groepen worden samengevoegd. En we noemen ze… Groepen.

We weten al heel lang dat het Groepen gedeelte platform moet worden verbeterd. Daarom hebben we 12 maanden geleden Circles gelanceerd om meer interactieve functies te testen. We hebben veel geleerd.
Insight Timer is the top free meditation app on iOS and Android.
Insight Timer is the top free meditation app on iOS and Android.

Vandaag beginnen we met het samenvoegen van de beste functies van Groepen en Circles in één enkele community functie genaamd… Groepen. (In dit artikel verwijzen we naar de nieuwe groepen als Groepen V2 en de bestaande groepen als Groepen V1). Dit is een zeer complex werk en daarom vragen we vriendelijk om jullie geduld. Het project is opgedeeld in twee fasen.

Fase 1: Circles voorbereiden op de fusie.

Geleidelijk uitgerold in oktober

Om Circles naar Groepen V2 te migreren, moeten we er eerst functionaliteit aan toevoegen (zoals forums en moderators), zodat ze compatibel zijn met Groepen V2. Dit betekent dat je Circles er binnenkort anders uit zullen zien. Ze hebben een nieuwe primaire “feed” die berichten en antwoorden bevat (identiek aan de functionaliteit van Groepen V1) en de chat wordt verplaatst naar een secundair tabblad. Deze wijziging zorgt ervoor dat mensen vragen en antwoorden kunnen posten voor veel diepgaandere gesprekken, maar ook in realtime kunnen blijven chatten als ze dat willen.

Circle beheerders kunnen ook moderators toewijzen en specificeren wie toestemming heeft om nieuwe berichten te maken en/of inhoud aan te bevelen. Lees hier de veelgestelde vragen over de machtigingen van Circle-beheerder en moderator.

In fase 1 worden je Circles nog steeds Circles genoemd en blijven ze op het vierde tabblad van de app staan. Er zijn geen wijzigingen in Groepen V1 tijdens deze fase.

Circle in fase 1:

Fase 2: Lanceer Groepen V2

Uitrol eind november

Zodra we klaar zijn met het voorbereiden van Circles, brengen we Groepen V2 uit. Deze fase maakt deel uit van een veel grotere release die in november komt, met een geheel nieuwe Insight Timer-ervaring. Onze CEO Christopher zal hier over een paar weken meer over vertellen.

Groepen V2 zal onze gemeenschap nieuw leven inblazen. Ze zien er mooier uit, ze laden sneller, ze zijn beter vindbaar, ze hebben betere privacytools en ze geven beheerders en moderators meer controle. We zullen in de loop van 2022 nog veel meer functies toevoegen aan Groepen V2.

Erg bedankt,

Insight Timer

Meditation. Free.
Always.