Meditation teacher: Madeleine Magnusson

Madeleine Magnusson

Halmstad, Sweden

Madeleine Magnusson erbjuder produkter och tjänster inom personlig utveckling, mindfulness, yoga & EFT. Ambitionen är att hjälpa privatpersoner och företag att nå sina mål och drömmar. Fokus ligger i att behålla ett lugn. När vi är lugna och harmoniska fattar vi kloka och visa beslut och blir in...

more

Madeleine Magnusson erbjuder produkter och tjänster inom personlig utveckling, mindfulness, yoga & EFT. Ambitionen är att hjälpa privatpersoner och företag att nå sina mål och drömmar. Fokus ligger i att behålla ett lugn. När vi är lugna och harmoniska fattar vi kloka och visa beslut och blir inte lika lätt uppjagade över småsaker, vilket i sin tur leder till en bättre hälsa. Det sägs ju ofta att stress är skadligt för vår hälsa, men stämmer det verkligen? En mycket intressant studie från universitetet i Wisconsin säger att det beror på vad DU TROR om stress. Och det gäller i alla avseenden, vad du tror om saker och ting har en mycket stor påverkan på ditt liv. Dina övertygelser styr ditt liv.

Madeleine Magnusson hjälper dig att identifiera dina övertygelser, får förståelse hur din stenåldershjärna fungerar och hjälper dig behålla fokus, samt ge dig kraftfulla verktyg för att nå dina mål.

Madeleine Magnusson
Hon är utbildad undersköterska, yogalärare, massör & healer och har studerat EFT, Psych-K, FBM (Freedom Based Mindset), braingym, ayurveda, meditation, qigong, rosenmetoden och fytoterapi. Läst media-& kommunikationsvetenskap, pedagogik, företagsekonomi på högskolan och Success Coaching på distans. Studerat för Bob Proctor och Bill Harris, två av världens bästa framgångscoacher, som också varit hennes coacher. Madeleine har också studerat och arbetat utomlands i England, Danmark och på Island. Arbetat ca 10 år inom vården och 10 år som terapeut. Hon har gått igenom många tuffa situationer i sitt liv. Tog sig ur 10 år av psykisk misshandel från sin exmake. Denna erfarenhet gav henne kraften och styrkan att aldrig ge upp och att alltid fortsätta fokusera på sina mål, vilket ledde till Success Education, som nu bytt varumärke till Madeleine Magnusson.

2.58k

Plays

796

Meditators

704

Hours

2 Tracks
LIVESTREAM · Madeleine Magnusson
Meditations by Madeleine Magnusson

2 Tracks

Meditation name: Mindfulness med theta frekvens
Mindfulness med theta frekvens · 20:02
1.87k plays · Madeleine Magnusson
Meditation name: Andningsövning hjärtkoherens
Andningsövning hjärtkoherens · 06:36
711 plays · Madeleine Magnusson

Download our free app to follow Madeleine Magnusson

Home to more than 5,150,000 meditators, Insight Timer is rated as the top free meditation app on the Android and IOS stores.