Meditation teacher: Marion van Hoof

Marion van Hoof

Arnhem, Netherlands

In mijn bureau, Next Turn, organiseer ik workshops, trainingen, events over thema’s rondom persoonlijk leiderschap, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en mindfulness. Ik coach ook mensen persoonlijk. Bedrijven adviseer ik desgvraagd over hoe duurzame inzetbaarheid handen en voeten kunnen geven k...

more

In mijn bureau, Next Turn, organiseer ik workshops, trainingen, events over thema’s rondom persoonlijk leiderschap, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en mindfulness. Ik coach ook mensen persoonlijk. Bedrijven adviseer ik desgvraagd over hoe duurzame inzetbaarheid handen en voeten kunnen geven krijgt.

Ik geloof dat mensen iets willen betekenen, voor de samenleving en voor elkaar. Mensen moeten zich wel autonoom en onafhankelijk voelen om dat waar te kunnen maken. Daarvoor is veerkracht nodig, fysieke en mentale vitaliteit. En mensen moeten ‘werkfit’ zijn, in staat om nu én in de toekomst die bijdrage te kúnnen leveren. Dat kan betaald werk en ondernemerschap zijn en ook andere activiteiten. In economische termen spreken wij dan over duurzame inzetbaarheid.

1.43k

Plays

940

Meditators

722

Hours

5 Tracks
LIVESTREAM · Marion van Hoof
Meditations by Marion van Hoof

5 Tracks

Download our free app to follow Marion van Hoof

Home to more than 6,100,000 meditators, Insight Timer is rated as the top free meditation app on the Android and IOS stores.